KezdőlapGy.I.K.KeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés




 
Az idők kapui
Lépj be közénk!
Karakterneved
Jelszavad
:
Megőrzöm neked


≣  Elfelejtettem a jelszavam!
Fórumszabályzat
felhasználási feltételek és tudnivalók



Almeria világa egy zárt körű (privát), ókori világ-ihletésű szerepjátékos fórum. Az oldalon történő játék meghívásos alapon, minden esetben tagjaink ajánlásával történik.

Az oldal adminisztrátorai mindent megtesznek, hogy a legrövidebb idő alatt eltávolítsák a Fórumról az általánosan kifogásolható tartalmakat, átnézni minden hozzászólást nem áll módjukban, ezért elfogadod, hogy a Fórumon olvasható hozzászólások a szerző nézeteit tükrözik, így az adminisztrátorok nem vállalnak felelőséget a hozzászólások tartalmáért.

Beleegyezek, hogy nem küldök sértő, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó vagy bármely olyan tartalmat/anyagot, mely törvényt sért vagy ellentétes az általános közízléssel. Egyúttal elfogadom, hogy a fentiek megsértése azonnal és végleges kizárást von maga után.

Elfogadom, hogy a Fórum adminisztrátorainak jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaimat, vagy lezárni az általam nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg hogy ez szükséges.

A megadott email-cím csak a regisztráció (és az új jelszó) érvényesítéséhez szükségeltetik, semmilyen más felhasználásra nem kerül.

Jelöld be a négyzeteket és kattints az "Elfogadom a feltételeket" gombra:
Ha végigolvastad a felhasználási feltételeket.
Ha egyetértesz a fentebb leírtakkal.
Ha tiszteletben tartod a Fórum szabályzatát.